Dobrou chuť

Není nic na tom, popřát si před jídlem, v kruhu rodinném dobrou chuť, že? Ale opravdu vám chutná? Možná ne tak docela. Je ale na vinně vždy kuchařka? Podle posledních průzkumů několika vědeckých týmů v různých částech světa, není úroveň samotného vaření vždy tou nejdůležitější příčinou, proč lidé mají z jídla někdy  menší požitek, než jindy.

Zásadní faktory

Zcela zásadním faktorem je psychická pohoda. U stolu s dětmi, které stále zlobí, po hádce se ženou, s hlavou, plnou starostí s pracovními problémy, tem opravdu není dobré místo pro vychutnání si stravy. U starého rozvrzaného stolu na otřískaných talířích to také není ono. Moderní kuchyně, hezký servírovací servis, praktický naleštěný příbor a samozřejmě dobrá a pozitivní nálada – to je základ požitku z jídla!

Dobrou chuť
4.5 (90%)2